Tramovergang Baronieweg gesloten dit weekend

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

De Baronieweg in IJsselstein, een belangrijke verkeersader die Zuidwest-IJsselstein onder andere met de A2 verbindt, is bijna twee dagen lang gestremd vanwege werkzaamheden aan de spoorwegovergang. Wegwerkers asfalteren de overweg de opnieuw tussen zaterdag 6 mei 18:00 uur en maandag 8 mei 06:00 uur.
De overweg werd zaterdag aan het einde van de middag afgesloten door verkeersregelaars. Tientallen onoplettende automobilisten reden toch naar de overweg toe en moesten halsbrekende toeren uithalen om te keren. Ook bij buschauffeurs is nog lichte verwarring. Al het gemotoriseerd verkeer moet omrijden via onder andere de N210. Ook fietsers kunnen de overweg niet passeren, maar kunnen via de volgende spoorwegovergang hun weg vervolgen.
Aansluitend op maandag 8 mei tussen 7.00-15.30 uur worden voorbereidende werkzaamheden uitgevoerd op deze kruising van de trambaan voor de vernieuwing van de overwegbeveiliging met slagbomen. Tijdens dit werk is er die dag geen omleiding van het verkeer. Verkeersbegeleiders zorgen ervoor dat automobilisten, fietsers en voetgangers de trambaan veilig kunnen oversteken.

Delen.

Over de auteur

Er kunnen geen reacties geplaatst worden.