Deprecated: Function create_function() is deprecated in /www/wp-content/plugins/awesome-weather/widget.php on line 232 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /www/wp-content/plugins/revslider/includes/framework/functions-wordpress.class.php on line 258 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /www/wp-content/themes/smart-mag/inc/skins/trendy.php on line 14 Eigenaar ziet gestolen spullen terug op Marktplaats
112

Eigenaar ziet gestolen spullen terug op Marktplaats

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Een eigenaar van gestolen goederen heeft onlangs zijn eigendommen teruggevonden op Marktplaats. Het slachtoffer heeft daarna contact opgenomen met de politie. Op zaterdagavond is de politie een woning binnen gegaan aan de Televisiebaan. Hierbij zijn diverse gestolen goederen aangetroffen en er is één persoon aangehouden. Wat voor gestolen goederen het betreft is helaas niet bekend.

De recherche heeft de zaak verder in onderzoek.

Foto: politie IJsselstein

Delen.

Over de auteur

Er kunnen geen reacties geplaatst worden.