Deprecated: Function create_function() is deprecated in /www/wp-content/plugins/awesome-weather/widget.php on line 232 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /www/wp-content/plugins/revslider/includes/framework/functions-wordpress.class.php on line 258 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /www/wp-content/themes/smart-mag/inc/skins/trendy.php on line 14 Niet verzekerd, ongeldig rijbewijs, geen APK en nog 30 dagen gevangenisstraf
112

Niet verzekerd, ongeldig rijbewijs, geen APK en nog 30 dagen gevangenisstraf

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Vandaag heeft de politie een bestuurder van de weg gehaald waar wij van zeggen “goed bezig joh!”

De bestuurder van een rode auto had pech dat er een politieauto achter hem zat op de Baronieweg. Vanuit de auto werd het kenteken door de politie-database gehaald en daar bleek dat het voertuig niet was verzekerd en de APK reeds was verlopen. De auto werd in de buurt van de Touwlaan aan de kant gezet en daar werd de bestuurder gecontroleerd. Daar was dus ook het een en ander mis mee: zijn rijbewijs is eerder ongeldig verklaard en bleek hij ook nog eens 30 dagen gevangenisstraf tegoed te hebben.

De bestuurder is aangehouden en is overgebracht naar het gevang.

Delen.

Over de auteur

70 reacties

  1. “Hi there, You have done an incredible job. I will definitely digg it and personally suggest to my friends. I’m confident they will be benefited from this site.”

Laat een reactie achter