Deprecated: Function create_function() is deprecated in /www/wp-content/plugins/awesome-weather/widget.php on line 232 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /www/wp-content/plugins/revslider/includes/framework/functions-wordpress.class.php on line 258 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /www/wp-content/themes/smart-mag/inc/skins/trendy.php on line 14 Aanrijding tussen fietser en auto op kruising Europalaan en Noorwegenlaan

Aanrijding tussen fietser en auto op kruising Europalaan en Noorwegenlaan

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Woensdagochtend zijn op de kruising van de Europalaan en de Noorwegenlaan een fietser en een auto in botsing gekomen met elkaar.

Hierdoor kwam een dame op de fiets ongelukkig ten val. In eerste instantie werd zij behandeld door een medewerker van een Sololance. Dit is een ambulance waar één verpleger in zit om eerste hulp te verlenen en vaak is dit afdoende zodra dit type ambulance ter plaatse komt. Helaas bleek de dame teveel pijn te hebben en daarom werd er nog een ambulance opgeroepen. Na behandeling ter plaatse is zij overgebracht naar het ziekenhuis.

Op de Europalaan was enige verkeershinder.

Delen.

Over de auteur

15 reacties

  1. Automobilisten in Ijsselstein zijn egoïstisch, ze rijden te hard zijn heel vaak gefrustreerd. Je ziet dit soort ongelukken dagelijks. Het zou me niets verbazen als deze automobilist hier reed om de zomerdijk drukte te ontwijken. Maar goed dat is wat ik dagelijks merk. Sterkte voor het slagtoffer.

  2. Its like you read my mind! You appear to grasp a lot approximately this, such as you wrote the guide in it or something. I think that you just could do with a few p.c. to drive the message home a bit, however other than that, that is excellent blog. A fantastic read. I’ll definitely be back.

Laat een reactie achter