Slingerende automobilist vliegt uit de bocht op N210

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Op de N210 in de richting van Nieuwegein is vanavond een auto de bocht uitgevlogen.

Er zaten twee inzittenden in het voertuig. Volgens het AD begon de auto te slingeren en ging het van links naar rechts op de provinciale weg. Het voertuig belande hierdoor ook op de baan van het verkeer in de richting van Lopik. De auto raakte uiteindelijk in een slip en kwam op zijn zijkant van een droge sloot terecht.

De brandweer uit Nieuwegein moest er aan te pas komen om een oudere man uit het voertuig te krijgen. Deze man is met klachten aan zijn arm naar het ziekenhuis gebracht.

Er was enige verkeershinder op de N210 omdat er één rijbaan was afgesloten. Een berger heeft het voertuig uit de sloot getakeld en afgevoerd.

Op het moment van deze aanrijding had er even daarvoor een fikse aanrijding plaatsgevonden in Lopikerkapel. (later een ander bericht daarover)

Delen.

Over de auteur

3 reacties

  1. It does not take best time to make a very few strategies for that long term and it’s time and energy to feel special. We’ve read through this post in case I could I have to help you several attention-grabbing concerns or maybe suggestions. You’ll could write future posts regarding this content.. video youtube terbaik I wish to discover more elements somewhere around it!

  2. Hey, basically seemed to be cognizant of your web site by means of Yahoo, and found that it is genuinely insightful. I will look out for brussels.. berita saham indonesia I am relieved for many who progress the following in the future. Several many people will most likely be helped out of your publishing. Regards!

Laat een reactie achter