Nacht BOA’s tegen overlast

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Gemeente IJsselstein gaat eindelijk de BOA’s ’s nachts inzetten. Deze zullen voornamelijk in de binnenstad aanwezig zijn en daarbuiten. IJsselstein telt een aantal ‘sloop-routes’ waar de dronken jeugd veel herrie maakt en vernielingen aanbrengt. De BOA’s gaan op vrijdag- en zaterdagnacht op pad.

De BOA’s houden een groot gebied in de gaten. Van de binnenstad tot aan de wijken waar de klachten vandaan komen, maar ook tot de omliggende dorpen Benschop en Lopikerkapel. Wanneer portiers in de binnenstad merken dat een groepje overlastgevende jongeren de binnenstad verlaten, zal dit worden doorgegeven via de Horeca-telefoon. De BOA’s kunnen dan doelgericht op de jongeren af gaan.

Kosten: € 50.000 per jaar. De BOA’s worden momenteel ingehuurd, waardoor het reguliere werk van onze eigen BOA’s gewoon door kan gaan.

Enkele voorbeelden van wat je op de ‘sloop-route’ kan aantreffen:

Delen.

Over de auteur

40 reacties

  1. “What i don’t realize is if truth be told how you are not actually much more well-appreciated than you may be now. You are so intelligent. You recognize therefore considerably in the case of this topic, made me in my view consider it from numerous numerous angles. Its like men and women aren’t fascinated unless it’s something to do with Woman gaga! Your individual stuffs great. Always handle it up!”

  2. “You could certainly see your skills in the article you write. The sector hopes for more passionate writers like you who are not afraid to say how they believe. Always go after your heart.”

Laat een reactie achter