Bijzondere reddingsactie voor brandweer

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Een bijzondere reddingsactie voor de IJsselsteinse brandweer vrijdagavond: in de kachelpijp van een woning aan de Wulverhorst in IJsselstein hield zich geruime tijd een kauw schuil. De vogel was door de schoorsteen de pijp ingevlogen, maar kon daar op eigen kracht niet meer uitkomen. De bewoonster van het huis hoorde gefladder in de pijp en besloot na tevergeefs bellen van de schoorsteenveger de hulp in te roepen van de brandweer. Die heeft de pijp gedemonteerd, waarna een brandweerman de kauw uit zijn benarde positie kon bevrijden. Het beestje is vervolgens buiten losgelaten. Als de brandweer de vogel niet gered had, dan was het slecht met hem afgelopen.

Delen.

Over de auteur

16 reacties

  1. I’m impressed, I have to admit. Genuinely rarely should i encounter a weblog that’s both educative and entertaining, and let me tell you, you may have hit the nail about the head. Your idea is outstanding; the problem is an element that insufficient persons are speaking intelligently about. I am delighted we came across this during my look for something with this.

Laat een reactie achter