112

Vechtende man in roze boxershort opgepakt en grote vechtpartij binnenstad

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

In de nacht van zaterdag op zondag werd de politie opgeroepen om naar de Baronieweg te gaan in verband met luidruchtige personen op straat.

Eenmaal ter plaatse bleek een man in slechts een roze boxershort te vechten met een andere man. Het was meteen duidelijk dat beide heren zwaar onder invloed waren van alcohol.

Er bleek ook een vrouw aanwezig te zijn die op het fietspad zat, met fors letsel in het gezicht, waaronder een snijwond. Toen de agenten haar wilde helpen en achterhalen wat er precies was gebeurd met haar keerde de twee dronken mannen zich tegen de agenten. Deze begonnen de spugen en te schelden met woorden als ‘kurwa’s. Hierop werden beide heren met gepast geweld aangehouden, aangezien ze zich tegen hun aanhouding verzette.
(‘kurwa’ betekent in het Pools ‘hoer’ of ‘hoerenjong’)

De vrouw is uiteindelijk naar het ziekenhuis gebracht en beide heren zijn overgebracht naar het politiebureau. De politie zoekt uit wie van de mannen de vrouw zo heeft toegetakeld.

Kort na dit incident werd de politie naar de Weidestraat in het stadje gestuurd vanwege een grote vechtpartij. Daar bleek een grote groep dronken mannen met elkaar in gevecht te zijn. De politie kwam tussen beide en heeft de groep gesommeerd de binnenstad te verlaten, waar gehoor aan werd gegeven. Hier zijn geen aanhoudingen verricht.

Bron: https://www.facebook.com/politieijsselstein/videos/472201233124472/

Foto: een portier wijst de ‘nacht-boa’s’ op een groepje luidruchtige jongeren die net de binnenstad hebben verlaten.

 

Delen.

Over de auteur

48 reacties

Laat een reactie achter