Deprecated: Function create_function() is deprecated in /www/wp-content/plugins/awesome-weather/widget.php on line 232 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /www/wp-content/plugins/revslider/includes/framework/functions-wordpress.class.php on line 258 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /www/wp-content/themes/smart-mag/inc/skins/trendy.php on line 14 Aanrijding tussen motor en auto – Flinke vervuiling op Baronieweg

Aanrijding tussen motor en auto – Flinke vervuiling op Baronieweg

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Op het Dorstplein (rotonde Baronieweg – Heemradenlaan) heeft woensdagavond een aanrijding plaatsgevonden tussen een motor en een auto.

Over een lengte van honderden meters ligt olie op de weg. Waar de olie vandaan komt, is nog niet bekend. De motorrijder raakte niet gewond. Wel is een ambulance ter plaatse gekomen om de motorrijder na te kijken.

De brandweer is ter plekke om het wegdek schoon te maken, maar heeft de hulp ingeroepen van een veegwagen omdat zij zelf de vloeistof niet van de weg krijgen.

Delen.

Over de auteur

blank

Fotojournalist en cameraman in Utrecht en omstreken | Werkzaam voor media en bedrijven | Novum Nieuws (ANP)

Laat een reactie achter