StukTV voor ‘Winkelalarmen-race’ in IJsselstein

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

De heren van StukTV hebben voor hun nieuwste video IJsselstein bezocht. De opdracht? Zoveel mogelijk winkelalarmen laten afgaan. Eén van de wedstrijden werd in het stadje gehouden. De video is hieronder te bekijken.

StukTV is een populair kanaal op YouTube. Hun video’s worden honderdduizend keren bekeken, met gemak een half miljoen tot ver over één miljoen kijkers. In StukTV moeten de drie vloggers voornamelijk uitdrachten uitvoeren die hun kijkers ze hebben gegeven. Een aantal van hun video’s zijn in de regio opgenomen, aangezien één van de vloggers uit Nieuwegein komt. Deze keer is dus IJsselstein aan de beurt. Het fragment in IJsselstein is te zien vanaf 03:00.

Delen.

Over de auteur

30 reacties

  1. In the age of electronic communications, birthday wishes can easily be delivered electronically. Playing cards can be despatched electronically, or greetings can be sent through email, textual content messages or updates on social networks.

  2. Hi, I just ran across your weblog via Bing. Your viewpoint is truly pertinent to my life right now, and I’m really pleased I discovered your website.

  3. I’m gone to tell my little brother, that he should also go to see this web site on regular basis to obtain updated from newest information.|

Laat een reactie achter