IJsselsteinse Ajacied voor rechter wegens stelen FC Utrecht-vlag

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Een IJsselsteinse Ajax-supporter staat vandaag voor de rechter vanwege een geruchtmakende diefstal uit De Galgenwaard. De 19-jarige verdachte zou in januari het stadion van FC Utrecht zijn binnengekomen en een vlag van de Bunnikside hebben meegenomen. Dit meldt RTV Utrecht.

Op Facebook was te zien dat een groep Ajacieden het doek op zijn kop hield. “Dat betekent dat je geen geluk meer hebt. Het gaat om allerlei bijgeloven”, zegt Teun den Hartog, voorzittter van de supportersvereniging van FC Utrecht.

In een video was ook te zien dat de vlag in vlammen opging. “Als je hem hebt, dan heb je dat moment gehad. Steek hem dan niet ook nog in de brand. Dat vind ik gewoon kwalijk. Daarom moeten we de vlag vergoed krijgen en dan laten we gewoon een hele mooie nieuwe maken”, vindt Den Hartog.

De verwachting is dat de rechter vandaag meteen uitspraak doet in de zaak.

Delen.

Over de auteur

12 reacties

Laat een reactie achter