Weer storing aan tramovergang Baronieweg

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Bij de tramovergang aan de Baronieweg is donderdagmiddag weer een storing ontstaan. De spoorbomen gaan niet meer automatisch omhoog en de bellen en lichten blijven rinkelen en knipperen. Toezichthouders van de gemeente hebben het verkeer eerst omgeleid, maar inmiddels houden zij met behulp van medewerkers van U-OV de spoorbomen omhoog als er geen tram aankomt. De oorzaak is niet bekend.

In de afgelopen maanden is er bijna wekelijks een overwegstoring in IJsselstein.

Delen.

Over de auteur

17 reacties

  1. You really make it appear really easy together with your presentation however I find this matter to be really something which I feel I might by no means understand. It kind of feels too complicated and extremely wide for me. I’m taking a look forward on your next publish, I will try to get the grasp of it!

Laat een reactie achter