Politie opent jacht op drugsdealers – uw hulp is nodig!

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Politie IJsselstein / Lopik ontvangt regelmatig meldingen over drugs gerelateerde zaken in IJsselstein, Benschop en Lopik. Wij van IJsselstein 2.0 ontvangen ook dergelijke signalen en zien dit regelmatig terug in de reacties.

De politie gaat nu een intensieve campagne starten onder het motto “deal or no deal? NO DEAL!”

Uw hulp is hierbij meer dan welkom! Wat kunt u doen?  De volgende tekst is van de politie:

– Heeft u informatie over deal locaties?

– Informatie over voertuigen, kentekens?

– Informatie over tijdstippen?

– Informatie over aanbieders of afnemers van verdovende middelen?

Neem contact met ons op! Graag ontvangen we uw waarnemingen zo gedetailleerd mogelijk. Denkt u bijvoorbeeld ook aan het gebruiken van uw film- of fotocamera als dit op een voor u verantwoorde wijze kan.

 

Wij horen graag van u via 0900-8844, het meldingsformulier op www.politie.nl, een privébericht op Facebook, of eventueel via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.

 

Bij het zien gebeuren van een overdacht kan en mag u direct 112 bellen!

Meer informatie over deze actie is te vinden via deze link: Link naar meer info

Delen.

Over de auteur

14 reacties

  1. Grappig: als je dan kentekens doorgeeft – omdat je je buurt goed kent en genoeg ziet – vraagt de politie of je echt gezien hebt dat er gedeald werd. Je moet ze op heterdaad betrappen. Gaat een beetje moeilijk als ze hun handel per adres bezorgen…

  2. Kom eens een kijkje nemen op sportpark de ijsseloever. Tijdens trainen werden we onpasselijk van de stank van wiet. Dan heb ik et over 20.00 de jeugdtrainingen waren net voorbij.

  3. Toevallig waren wij op het sportpark om 20:30 en de politie heeft daar een rondje gereden. Geen jeugd aangetroffen in dit geval.

Laat een reactie achter