Politievlogger Jan-Willem op bezoek bij VOA in IJsselstein

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Politievlogger Jan-Willem is op bezoek geweest in IJsselstein om de VOA te bezoeken. De Verkeers Ongevallen Analyse zit samen met het basisteam IJsselstein aan de Jan van der Heydenweg. Hier staan de voertuigen van de VOA klaar om uit te rukken om bij een (ernstig) ongeval onderzoek te doen in onze regio. Zij starten in IJsselstein om vervolgens elders in de regio hun werkzaamheden in beeld te brengen.

Zij gaan in de nieuwe vlog de wrakstukken van twee voertuigen onderzoeken van een aanrijding in de Meern. Wij zijn hier destijds bij geweest om verslag te doen van deze aanrijding voor o.a. RTV Utrecht en het AD / Utrechts Nieuwsblad. Foto’s van deze aanrijding zijn onder het filmpje van Jan-Willem te vinden.

In het filmpje is te horen dat de inzittenden zwaargewond zijn geraakt. De inzittenden zijn er echter wonderbaarlijk genoeg met lichte verwondingen afgekomen.

Delen.

Over de auteur

Laat een reactie achter