Deprecated: Function create_function() is deprecated in /www/wp-content/plugins/awesome-weather/widget.php on line 232 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /www/wp-content/plugins/revslider/includes/framework/functions-wordpress.class.php on line 258 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /www/wp-content/themes/smart-mag/inc/skins/trendy.php on line 14 Auto van talud op N210
112

Auto van talud op N210

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Tussen IJsselstein en Nieuwegein is een auto van het talud gereden, op de N210 tussen IJsselstein en Nieuwegein. Door onbekende oorzaak raakte de auto van de weg en is op zijn kop in een sloot terecht gekomen.

Met behulp van een snelle omstander is de bestuurder uit het voertuig gehaald. De vrouw kon op het voertuig klimmen in afwachting van de brandweer. De brandweer heeft met hulp van een ladder de vrouw geholpen om weer aan wal de komen. Daar is zij nagekeken door medewerkers van een ambulance.

Er was enige verkeershinder, één rijbaan was afgesloten voor de hulpdiensten en het bergen van het voertuig.

Foto’s en video zijn van Sem van der Wal

Delen.

Over de auteur

12 reacties

  1. Op t dak geklommen? Voertuig ligt op z’n kop in de sloot….

    Note van redactie: scherp! we hebben het aangepast 🙂

Laat een reactie achter