A2 even helemaal dicht vanwege ongeval

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

De snelweg A2 is bij Nieuwegein afgelopen nacht ter hoogte van de afslag IJsselstein enige tijd geheel afgesloten geweest vanwege een aanrijding met meerdere auto’s.

Gewonden vielen er niet, maar om alle auto’s die niet meer zelfstandig verder konden rijden veilig te kunnen bergen werden alle rijstroken afgesloten voor alle verkeer. Drie kwartier later was alles opgeruimd en kon het verkeer weer verder rijden.

Delen.

Over de auteur

blank

Fotojournalist en cameraman in Utrecht en omstreken | Werkzaam voor media en bedrijven | Novum Nieuws (ANP)

13 reacties

  1. A lot of thanks for all your valuable labor on this web site. My daughter loves going through research and it is easy to understand why. Almost all know all concerning the compelling method you produce vital tricks by means of your web blog and even cause contribution from the others on this idea so our favorite girl is actually learning a lot. Take pleasure in the rest of the year. You are always conducting a fantastic job.

Laat een reactie achter