Jongen klem tussen twee hekwerken

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

De brandweer heeft maandagavond de politie geassisteerd bij een bijzondere klus op het Podiumterrein in IJsselstein. Een jongeman was vast komen te zitten tussen twee verschillende hekwerken. Dat gebeurde toen hij een voetbal wilde halen die per ongeluk in een afgesloten gedeelte van het terrein terecht was gekomen. De jongen heeft zich hierbij lelijk bezeerd aan zijn hand.

De jongen kon niet meer zelfstandig uit zijn benarde positie komen en de brandweer moest er aan te pas komen om hem te bevrijden. Eerst hebben medewerkers van de gemeente geprobeerd het hek te openen, maar deze bleken niet over de juiste sleutels te beschikken. Hierop heeft de brandweer geprobeerd de deur van het hek open te wrikken, maar ook dit lukte niet zo snel. Daarna is er een ladder aan te pas gekomen. Helaas bleek de jongen inmiddels verzwakt te zijn en kon moeilijk op eigen kracht de ladder op klimmen. Brandweermensen hebben hem hierbij geholpen en hebben hem voorzien van een flesje water.

De jongen is met de politie meegegaan, waarschijnlijk naar de eerste hulp.

Delen.

Over de auteur

18 reacties

  1. I’m impressed, I have to admit. Genuinely rarely should i encounter a weblog that’s both educative and entertaining, and let me tell you, you may have hit the nail about the head. Your idea is outstanding; the problem is an element that insufficient persons are speaking intelligently about. I am delighted we came across this during my look for something with this.

Laat een reactie achter