Ludieke actie om pakketbezorger Hazjar in IJsselstein te houden

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

In IJsselstein is een ludieke actie opgezet om te voorkomen dat een pakketbezorger overgeplaatst wordt naar een andere regio. PostNL wil pakketbezorger Hazjar Salim overplaatsen naar Houten, en dat kunnen honderden inwoners van IJsselstein maar niet verkroppen: ze zijn gehecht geraakt aan de “leukste, beste en liefste postbezorger” die “al zijn klanten bij naam kent en altijd vrolijk en vriendelijk is.” Een onbekend aantal inwoners heeft posters opgehangen uit protest tegen de overplaatsing. Het gaat onder andere om woningen aan de Rietzangerlaan in Achterveld, waar Salim een bekend gezicht is.

Op een Facebookbericht dat aan PostNL gericht is zijn al meer dan 250 reacties gekomen. “Dit menen jullie niet, hij heeft het zo naar zijn zin in IJsselstein, wij willen hem niet kwijt” zegt Kitty van der Gouw. “Als mijn kinderen hem aan zien komen rennen ze al vrolijk naar de deur, ook als hij niet bij ons een pakketje komt bezorgen,” vult Laura Groenendijk aan. Een aantal mensen die reageren laten weten zelfs over te stappen naar een andere pakketbedrijf als Salim inderdaad overgeplaatst wordt.

De webcare-afdeling van PostNL heeft laten weten dat zij geen invloed uit kunnen oefenen op welke bezorger in welk gebied werkt. Wel geven zij aan de reacties onder de aandacht te brengen. De afdeling persvoorlichting is om een reactie gevraagd, maar die is tot nu toe uitgebleven.

Meerdere mensen zeggen dat Salim zelf graag in IJsselstein wil blijven werken.

Wil jij ook dat ‘onze’ Hazjar in IJsselstein blijft? Laat dan vooral je stem horen over de overplaatsing aan PostNL. Dit kan alleen via Facebook op de pagina van PostNL:

https://www.facebook.com/PostNL/posts/1425145300831778


Foto’s en tekst: Sem van der Wal

Delen.

Over de auteur

3.417 reacties

 1. Als ik niet thuis was bracht hij het bij mijn dochter fantastisch toch.
  Deze man willen we niet missen in IJsselstein☹️☹️☹️☹️

 2. Hazjar moet blijven. Vrolijke trouwe bezorgen..mag niet weg. Hij moet echt blijven!!!!

 3. Jolanda van der waarden on

  Onze beste,allervrolijkste, aardigste, en altijd spontane pakketbezorger mag niet uit Achterveld weg. Dit moeten we niet laten gebeuren. Dus….Hazjar moet blijven….

 4. Carel Marsman on

  Hazjar moet zeker blijven. Deze pakketbezorger neemt zijn vak heel serieus en doet altijd zijn uiterste best om de klant zo goed mogelijk te bedienen. En altijd goed gehumeurd ook nog! Gewoon luisteren naar wat zijn klanten willen dus; Hazjar moet blijven!

 5. Altijd een vriendelijk gezicht ..en altijd “Fijne avond of middag ”
  Zo zie je ze niet meer zo vaak.

 6. Arthur Jonkman on

  Inderdaad een voorbeeld voor menig postbezorger. Hij kent zijn vak-wijk-klanten! Er zijn genoeg nieuwe medewerkers die wel in Houten willen werken. Dus wat mij betreft hij moet blijven.

 7. Margret Vlieger on

  Hazjar is altijd vrolijk en vriendelijk! Zou fijn zijn als hij in Achterveld IJsselstein blijft komen bezorgen.

 8. Eric Ronkes Agerbeek on

  Zijn ze nu helemaal gek geworden bij Post NL onze goede vriend moet gewoon in IJsselstein blijven! De altijd correcte en goed functionerende bezorger van Post NL is een parel voor dit bedrijf en haar cliënten ! Dus laat hem in onze wijk blijven Post NL.

 9. Hij moet blijven we hebben nog nooit zo vriendelijke jongen gehad cok

 10. Hazjar is altijd vrolijk en vriendelijk laat hem in onze wijk blijven

 11. Hij moet gewoon blijven. Als hij zo geliefd is bij die mensen en kinderen waarom zou je zo iemand dan weg sturen. Vind dat echt sneu.

  En o,ja ik wilde zo’n petitie gaan ondertekenen maar dat moest via Facebook van postnl maar ik kon dat nergens vinden. Kan iemand mij misschien helpen.

 12. Dit meen je toch niet! Juist zijn wij blij dat een website bezorgd met PostNL, omdat wij er dan zeker van zijn dat ze op tijd en naar afspraak gebracht worden door de topper in z’n witte bus! Zelfs toen we hem net gemist hadden maar hij ons verder in de straat nog zag lopen met de kinderwagen en herkende reed hij terug om het pakket alsnog aan ons af te leveren. Kortom: klachten krijgen jullie vast wel is binnen. Maar als iemand zijn werk fantastisch doet, dan horen jullie van PostNL het vast niet vaak. Hierbij: Mocht het lukken, zet iemand anders naar Houten en laat deze vriendelijke man met plezier in zijn baan en omgeving lekker in IJsselstein!

 13. Hazjar moet in onze wijk blijven als hij dat zelf ook graag wil!!!
  Fijne man!!!

 14. I’m impressed, I have to admit. Genuinely rarely should i encounter a weblog that’s both educative and entertaining, and let me tell you, you may have hit the nail about the head. Your idea is outstanding; the problem is an element that insufficient persons are speaking intelligently about. I am delighted we came across this during my look for something with this.

 15. This is the precise weblog for anybody who wants to seek out out about this topic. You notice a lot its almost arduous to argue with you (not that I truly would need匟aHa). You undoubtedly put a brand new spin on a topic thats been written about for years. Nice stuff, just nice!

 16. Aw, this was a very nice post. In idea I wish to put in writing like this additionally ?taking time and actual effort to make a very good article?but what can I say?I procrastinate alot and certainly not seem to get one thing done.

 17. There are some interesting time limits on this article however I don抰 know if I see all of them center to heart. There is some validity however I will take hold opinion till I look into it further. Good article , thanks and we want more! Added to FeedBurner as well

 18. You made some respectable factors there. I seemed on the web for the difficulty and located most individuals will go along with together with your website.

 19. Spot on with this write-up, I truly suppose this website needs rather more consideration. I抣l in all probability be again to read way more, thanks for that info.

 20. Good day! I simply would like to give a huge thumbs up for the great info you could have right here on this post. I will probably be coming again to your weblog for more soon.

 21. The following time I learn a weblog, I hope that it doesnt disappoint me as a lot as this one. I mean, I do know it was my choice to read, however I truly thought youd have one thing interesting to say. All I hear is a bunch of whining about one thing that you would fix if you werent too busy on the lookout for attention.

 22. The next time I read a weblog, I hope that it doesnt disappoint me as a lot as this one. I mean, I know it was my choice to learn, however I truly thought youd have something fascinating to say. All I hear is a bunch of whining about something that you may repair when you werent too busy on the lookout for attention.

 23. A formidable share, I just given this onto a colleague who was doing just a little analysis on this. And he in reality purchased me breakfast as a result of I found it for him.. smile. So let me reword that: Thnx for the deal with! But yeah Thnkx for spending the time to discuss this, I really feel strongly about it and love reading extra on this topic. If attainable, as you turn out to be experience, would you thoughts updating your blog with more details? It is highly helpful for me. Large thumb up for this blog publish!

 24. There are certainly numerous details like that to take into consideration. That is a nice point to bring up. I offer the ideas above as general inspiration but clearly there are questions just like the one you carry up the place the most important factor can be working in trustworthy good faith. I don?t know if best practices have emerged around issues like that, however I’m certain that your job is clearly identified as a fair game. Each girls and boys feel the influence of only a moment抯 pleasure, for the rest of their lives.

 25. I found your blog site on google and test a couple of of your early posts. Proceed to keep up the excellent operate. I just extra up your RSS feed to my MSN News Reader. In search of forward to reading more from you in a while!?

 26. An interesting discussion is worth comment. I feel that you should write extra on this matter, it might not be a taboo topic however typically individuals are not enough to speak on such topics. To the next. Cheers

 27. I抎 need to check with you here. Which is not one thing I normally do! I take pleasure in studying a submit that will make individuals think. Additionally, thanks for allowing me to remark!

 28. This web site can be a walk-by way of for the entire information you wished about this and didn抰 know who to ask. Glimpse right here, and also you抣l undoubtedly discover it.

 29. Nice post. I study something tougher on different blogs everyday. It’ll at all times be stimulating to learn content from different writers and apply a bit something from their store. I抎 favor to use some with the content on my weblog whether or not you don抰 mind. Natually I抣l give you a link on your web blog. Thanks for sharing.

 30. Spot on with this write-up, I actually suppose this website needs much more consideration. I抣l in all probability be again to learn rather more, thanks for that info.

 31. Howdy! I just wish to give an enormous thumbs up for the nice data you have right here on this post. I might be coming again to your blog for extra soon.

 32. I found your blog site on google and verify just a few of your early posts. Proceed to maintain up the very good operate. I simply extra up your RSS feed to my MSN News Reader. Searching for forward to reading extra from you afterward!?

 33. Oh my goodness! an amazing article dude. Thank you However I’m experiencing situation with ur rss . Don抰 know why Unable to subscribe to it. Is there anyone getting identical rss drawback? Anybody who is aware of kindly respond. Thnkx

 34. Can I simply say what a relief to find someone who actually is aware of what theyre talking about on the internet. You undoubtedly know find out how to convey a problem to gentle and make it important. More individuals must learn this and perceive this side of the story. I cant believe youre not more popular because you definitely have the gift.

 35. You made some first rate factors there. I regarded on the internet for the difficulty and found most people will associate with together with your website.

 36. “It’s really a nice and helpful piece of info. I’m glad that you shared this helpful information with us. Please keep us up to date like this. Thank you for sharing.”

 37. There are definitely a number of particulars like that to take into consideration. That may be a nice level to carry up. I provide the thoughts above as general inspiration but clearly there are questions like the one you deliver up where the most important thing will probably be working in trustworthy good faith. I don?t know if finest practices have emerged around issues like that, however I’m positive that your job is clearly identified as a fair game. Both boys and girls really feel the influence of only a second抯 pleasure, for the remainder of their lives.

 38. That is the correct weblog for anybody who desires to seek out out about this topic. You realize a lot its virtually arduous to argue with you (not that I truly would want匟aHa). You definitely put a new spin on a topic thats been written about for years. Great stuff, just nice!

 39. I’m usually to running a blog and i really appreciate your content. The article has really peaks my interest. I am going to bookmark your site and keep checking for new information.

 40. Youre so cool! I dont suppose Ive read something like this before. So good to find any person with some original thoughts on this subject. realy thank you for starting this up. this web site is one thing that is wanted on the web, somebody with slightly originality. helpful job for bringing something new to the web!

 41. An attention-grabbing discussion is value comment. I think that you should write extra on this topic, it won’t be a taboo topic but generally people are not enough to talk on such topics. To the next. Cheers

 42. Youre so cool! I dont suppose Ive learn anything like this before. So nice to find someone with some authentic thoughts on this subject. realy thank you for beginning this up. this web site is something that is needed on the web, someone with a bit of originality. useful job for bringing one thing new to the internet!

 43. My spouse and i were absolutely thankful when John managed to do his basic research by way of the ideas he acquired out of your web site. It’s not at all simplistic just to find yourself offering instructions which usually a number of people might have been trying to sell. We already know we need you to thank because of that. The most important illustrations you made, the simple website navigation, the friendships your site help to create – it’s everything exceptional, and it’s facilitating our son in addition to the family know that that content is brilliant, and that is rather serious. Thank you for everything!

 44. I simply wanted to write a word to be able to appreciate you for these awesome information you are showing here. My considerable internet lookup has finally been rewarded with excellent suggestions to talk about with my good friends. I ‘d say that we site visitors actually are very much lucky to live in a superb site with so many special people with good strategies. I feel very much privileged to have used your entire website page and look forward to many more entertaining minutes reading here. Thanks a lot once more for all the details.

 45. I simply desired to appreciate you once again. I’m not certain the things I would have achieved in the absence of the actual tricks shown by you over such theme. This was a real intimidating circumstance in my circumstances, however , taking note of a new well-written avenue you processed the issue took me to weep over gladness. I will be happier for your guidance and hope you know what a great job your are providing teaching the others through the use of your web page. Most probably you have never come across any of us.

 46. There are some of you out there who probably haven’t heard of http://www.camgirl.pw This is one of those must see sites. It’s full of extremely attractive ladies. You’re going to want to put down your sandwich when visiting this site. It’s impossible to focus on anything but the babes they have to offer.

 47. A lot of thanks for all your efforts on this site. My mother really loves conducting research and it’s really easy to see why. All of us notice all concerning the lively manner you convey simple guides via the web site and cause contribution from the others on that point then my girl has been understanding a great deal. Enjoy the remaining portion of the year. You’re doing a dazzling job.

 48. I enjoy you because of your entire hard work on this web page. My niece delights in setting aside time for research and it’s easy to see why. Almost all notice all relating to the powerful medium you provide powerful tactics via the web site and as well increase response from people on the area of interest plus our child is always learning a whole lot. Enjoy the rest of the new year. You have been doing a very good job.

 49. I truly wanted to develop a note to express gratitude to you for those splendid guidelines you are sharing at this website. My long internet look up has now been compensated with reputable insight to share with my close friends. I ‘d express that many of us readers actually are very endowed to live in a really good network with many brilliant individuals with great ideas. I feel very much grateful to have discovered the website and look forward to really more fun times reading here. Thanks a lot once again for all the details.

 50. Regards for helping out, good info. “Our individual lives cannot, generally, be works of art unless the social order is also.” by Charles Horton Cooley.

 51. Sick and tired of being bored? There’s nothing at all good to watch on TV these days. How many cat videos can you watch at YouTube? What you really want is some live adult entertainment. That’s what http://www.camgirl.pw is all about. It’s 24/7 excitement like you’ve never seen before. Check it out and tell a friend. Something this good needs to be shared.

 52. I want to point out my appreciation for your generosity supporting people that actually need help on in this idea. Your very own dedication to getting the solution up and down had been certainly effective and have consistently made most people just like me to arrive at their pursuits. Your useful tips and hints entails a whole lot to me and still more to my mates. Many thanks; from each one of us.

 53. My husband and i ended up being very ecstatic when John managed to carry out his researching because of the precious recommendations he came across out of the site. It is now and again perplexing to simply possibly be giving out guidelines that many some people have been selling. We really grasp we need you to appreciate for that. All the illustrations you made, the simple website menu, the relationships your site make it easier to foster – it is everything wonderful, and it is aiding our son in addition to our family imagine that that subject is entertaining, and that is tremendously fundamental. Thank you for the whole lot!

 54. I wanted to send you a very little word to help thank you so much as before for those unique tricks you’ve contributed at this time. It was so extremely generous of people like you to present easily precisely what some people would’ve advertised as an e book to get some cash for themselves, primarily considering the fact that you could have done it if you wanted. The things in addition worked to be a good way to fully grasp that most people have the identical passion just like my own to know the truth good deal more concerning this condition. I am sure there are a lot more enjoyable instances in the future for individuals who browse through your blog.

 55. I have to show my love for your generosity giving support to men and women who absolutely need help with the subject matter. Your very own commitment to passing the message all around was pretty advantageous and has in every case enabled professionals just like me to get to their aims. Your new interesting hints and tips signifies this much to me and especially to my office workers. Thanks a ton; from each one of us.

 56. I enjoy you because of every one of your efforts on this blog. My mum take interest in participating in research and it’s really obvious why. Many of us learn all regarding the dynamic tactic you give efficient information on the web blog and therefore inspire response from some other people about this theme then our princess is always discovering a lot. Take pleasure in the remaining portion of the year. You’re the one doing a remarkable job.

 57. “I don’t even know how I ended up here, but I thought this post was great. I do not know who you are but certainly you’re going to a famous blogger if you are not already 😉 Cheers!”

 58. I like the helpful info you provide in your articles. I’ll bookmark your weblog and check again here frequently. I am quite sure I’ll learn a lot of new stuff right here! Good luck for the next!

 59. Thank you so much for giving everyone an exceptionally pleasant chance to read articles and blog posts from here. It really is very superb and jam-packed with a lot of fun for me and my office colleagues to visit the blog minimum thrice every week to see the newest guides you have. Of course, I’m just usually motivated with the excellent suggestions served by you. Selected 1 ideas in this post are indeed the best I have ever had.

 60. Thanks for some other informative web site. The place else may just I am getting that kind of info written in such an ideal approach? I have a project that I am simply now operating on, and I’ve been at the look out for such info.

 61. I am commenting to make you know of the brilliant discovery my wife’s daughter undergone viewing yuor web blog. She noticed lots of details, with the inclusion of what it’s like to possess an excellent coaching character to make many others quite simply fully grasp a number of very confusing matters. You actually surpassed visitors’ desires. Thank you for rendering these great, trusted, informative and in addition fun guidance on this topic to Sandra.

 62. Aw, this was a really nice post. In idea I want to put in writing like this additionally – taking time and precise effort to make an excellent article… but what can I say… I procrastinate alot and not at all appear to get one thing done.

 63. I in addition to my pals were going through the best items on the website while all of a sudden came up with an awful feeling I never expressed respect to the site owner for those strategies. All of the ladies were absolutely happy to read through them and have now absolutely been taking pleasure in those things. Appreciation for indeed being quite kind and for making a decision on such very good ideas millions of individuals are really eager to know about. My sincere regret for not expressing gratitude to sooner.

 64. I would like to thank you for the efforts you’ve put in writing this website. I am hoping the same high-grade web site post from you in the upcoming as well. In fact your creative writing skills has encouraged me to get my own blog now. Really the blogging is spreading its wings rapidly. Your write up is a good example of it.

 65. I and my guys were actually taking note of the best guidelines from your web page and then quickly got a horrible suspicion I never expressed respect to the blog owner for those secrets. The people had been as a consequence warmed to study all of them and have in effect actually been loving those things. Thanks for indeed being considerably accommodating and also for pick out such brilliant guides millions of individuals are really wanting to discover. My personal sincere regret for not saying thanks to you earlier.

 66. Hello there, I found your website via Google while searching for a related topic, your web site came up, it looks good. I’ve bookmarked it in my google bookmarks.

 67. I am not sure where you are getting your info, but great topic. I needs to spend some time learning much more or understanding more. Thanks for magnificent info I was looking for this info for my mission.

 68. Thank you for another informative website. Where else could I get that kind of information written in such an ideal way? I have a project that I’m just now working on, and I’ve been on the look out for such info.

 69. Hello just wanted to give you a quick heads up. The words in your post seem to be running off the screen in Internet explorer. I’m not sure if this is a format issue or something to do with internet browser compatibility but I thought I’d post to let you know. The design look great though! Hope you get the issue fixed soon. Kudos

 70. Thanks for your write-up. My partner and i have usually noticed that many people are needing to lose weight when they wish to appear slim and attractive. Having said that, they do not always realize that there are additional benefits for you to losing weight also. Doctors claim that overweight people suffer from a variety of diseases that can be perfectely attributed to their excess weight. Thankfully that people that are overweight in addition to suffering from several diseases can help to eliminate the severity of the illnesses by means of losing weight. It is easy to see a continuous but notable improvement in health as soon as even a slight amount of weight-loss is accomplished.

 71. I simply could not go away your website prior to suggesting that I really loved the standard information an individual supply to your guests? Is going to be again incessantly in order to investigate cross-check new posts.

 72. Some genuinely great information, Gladiolus I detected this. “Childhood is that wonderful time when all you need to do to lose weight is take a bath.” by Joe Moore.Simply want to say your article is as astounding. The clarity in your post is just spectacular and that i can assume you’re an expert in this subject. Well with your permission allow me to seize your RSS feed to stay up to date with forthcoming post. Thank you 1,000,000 and please keep up the enjoyable work.

 73. Good write-up, I’m normal visitor of one’s website, maintain up the excellent operate, and It’s going to be a regular visitor for a long time.

 74. “Fantastic post however , I was wondering if you could write a litte more on this topic? I’d be very grateful if you could elaborate a little bit further. Bless you!”

 75. “Great awesome things here. IВЎВ¦m very happy to peer your post. Thank you so much and i am looking ahead to touch you. Will you please drop me a mail?”

 76. “Hello just wanted to give you a quick heads up and let you know a few of the images aren’t loading correctly. I’m not sure why but I think its a linking issue. I’ve tried it in two different web browsers and both show the same outcome.”

 77. Do you have a spam issue on this site; I also am a blogger, and I was wanting to know your situation; we have developed some nice methods
  and we are looking to swap methods with others, why not shoot me an email if interested.

 78. Thanks for any other excellent post. Where else may anybody get that type of information in such a perfect manner of writing? I’ve a presentation next week, and I am at the search for such info.

 79. Hey there! Do you know if they make any plugins to assist with SEO?
  I’m trying to get my blog to rank for some targeted keywords but I’m
  not seeing very good results. If you know of any please
  share. Kudos!

 80. I got what you mean , thanks for posting .Woh I am delighted to find this website through google. “Don’t be afraid of opposition. Remember, a kite rises against not with the wind.” by Hamilton Mabie.

 81. [url=http://xn--b1afhd5ahf.org/users/genounvasu1973]3monthpaydayloans.us.com[/url]

 82. [url=http://nazaninmousavi.com/index.php?subaction=userinfo&user=promerdishart1974]paydayloansdirectlender.us.com[/url]

 83. [url=http://finansy.su/user/azocinso1974/]adultonlinewebcams[/url]

 84. [url=http://forum.syntone.ru/index.php?s=8567b80093ba1a9cd37e96d3c2f54797&showuser=111964]adultonlinewebcams.us.com[/url]

 85. [url=http://kuzyastory.esy.es/user/trafirachdhous1979/]barbiecashregister[/url]

 86. [url=http://www.xn--80aidrd5bg.xn--p1ai/index/8-23140]wifiwirelesscameras.com[/url]

 87. [url=http://xn--b1afhd5ahf.org/users/azocinso1974]adultonlinewebcams.us.com[/url]

 88. [url=http://school22-tmn.ru/user/azocinso1974/]adultonlinewebcams.us.com[/url]

 89. [url=http://photopolygon.com/user/1420015]paydayloansbadcredit[/url]

 90. wh0cd52232 [url=http://colchicine2018.us.com/]Colchicine[/url] [url=http://tadalafilprice18.us.com/]BUY TADALAFIL CIALIS[/url] [url=http://doxycycline2018.us.com/]online doxycycline[/url] [url=http://valtrexprice18.us.com/]Valtrex Without A Prescription[/url] [url=http://lisinoprilbestprice.com/]lisinopril 10mg[/url] [url=http://levitrabestprice.us.com/]price of levitra[/url] [url=http://xenical18.us.org/]xenical 120[/url] [url=http://glucophage.us.org/]cheap glucophage[/url] [url=http://viagraprice18.us.com/]viagra no prescription canada[/url] [url=http://tadalafilcheap18.us.org/]tadalafil price[/url] [url=http://cialis18online.us.org/]cialis for sale online[/url]

 91. [url=http://54.69.250.36/community/memberlist.php?mode=viewprofile&u=20661]3monthpaydayloans.us.com[/url]

 92. TerencePaisp on

  [url=http://www.metal-tracker.com/forum/member.php?action=profile&uid=926651553]paydayloanscompanies.us.com[/url]

 93. [url=http://seksotur.ru/user/erensaitec1987/]paydayloansnearme[/url]

 94. LarryRoose on

  [url=http://ms.clanhosting.cz/profile.php?lookup=902863]datingsiteswithfreetrials.us.com[/url]

 95. I do not even know how I ended up here, but I thought this post was great. I do not know who you are but definitely you’re going to a famous blogger if you aren’t already 😉 Cheers!

 96. I’ve observed that in the world of today, video games will be the latest trend with children of all ages. Occasionally it may be not possible to drag your children away from the games. If you want the best of both worlds, there are lots of educational gaming activities for kids. Great post.

 97. wh0cd195230 [url=http://doxycyclinebestprice.us.com/]doxycycline vibramycin[/url] [url=http://sildenafilprice18.us.com/]sildenafil[/url] [url=http://prednisonebestprice.us.com/]prednisone sale[/url]

 98. wh0cd195230 [url=http://amoxicillin.pub/]amoxicillin[/url] [url=http://prednisolone.pub/]prednisolone[/url] [url=http://amoxicillin.college/]amoxicillin[/url] [url=http://lexapro.rent/]lexapro[/url] [url=http://sildenafilonline.store/]sildenafil[/url] [url=http://tetracycline.toys/]tetracycline[/url]