Deprecated: Function create_function() is deprecated in /www/wp-content/plugins/awesome-weather/widget.php on line 232 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /www/wp-content/plugins/revslider/includes/framework/functions-wordpress.class.php on line 258 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /www/wp-content/themes/smart-mag/inc/skins/trendy.php on line 14 Bromfietser gewond na aanrijding met auto
112

Bromfietser gewond na aanrijding met auto

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Een auto en een bromfietser zijn maandagochtend even na half zeven op elkaar gebotst op de kruising van de Beneluxweg en de Boerhaaveweg. De bromfietser raakte daarbij gewond en is met onbekende verwondingen per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

De politie zoekt uit hoe het ongeluk kon gebeuren en heeft verklaringen afgenomen van de betrokkenen. Omdat het politiebureau tegenover de locatie zit, kon de bromfiets daar tijdelijk gestald worden.
De auto heeft flinke schade opgelopen aan de voorzijde. De kruising was tijdelijk afgesloten.

Delen.

Over de auteur

blank

Fotojournalist en cameraman in Utrecht en omstreken | Werkzaam voor media en bedrijven | Novum Nieuws (ANP)

2 reacties

Laat een reactie achter