Deprecated: Function create_function() is deprecated in /www/wp-content/plugins/awesome-weather/widget.php on line 232 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /www/wp-content/plugins/revslider/includes/framework/functions-wordpress.class.php on line 258 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /www/wp-content/themes/smart-mag/inc/skins/trendy.php on line 14 Scooterrijder komt onder auto na aanrijding op Lekdijk
112

Scooterrijder komt onder auto na aanrijding op Lekdijk

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Een scooter en een auto zijn maandagmiddag even voor half vier met elkaar in botsing gekomen op de Lekdijk Oost bij Lopikerkapel, vlakbij “Klein Scheveningen”. De scooterrijder kwam daarbij onder de auto terecht, maar kon daar al vrij snel onderuit komen. De jongen is per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. De politie zoekt uit hoe het ongeluk kon gebeuren.

De scooter is zwaar beschadigd geraakt. Ook de auto heeft zichtbare schade opgelopen.

Delen.

Over de auteur

14 reacties

  1. Sluit die dijk toch af voor autoverkeer. Fietste daar vorige week met 2 meiden. Je houdt je hart vast.

  2. Thanks a bunch for sharing this with all folks you actually realize what you’re talking about! Bookmarked. Kindly also consult with my website =). We may have a link alternate arrangement among us!

  3. Wow, great site format! Just how long have you been blogging regarding? you will be making blogs glimpse effortless. The full peek of your website is great, because intelligently as the written content!

Laat een reactie achter