Deprecated: Function create_function() is deprecated in /www/wp-content/plugins/revslider/includes/framework/functions-wordpress.class.php on line 258 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /www/wp-content/themes/smart-mag/inc/skins/trendy.php on line 14 Auto belandt in voortuin aan de Heemradenlaan
donderdag, december 12
112

Auto belandt in voortuin aan de Heemradenlaan

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Een auto is vrijdagavond gecrasht op de Heemradenlaan. De auto raakte in de 30-kilometerzone ter hoogte van de scholen van de weg af, schampte een boom en kwam vervolgens tot stilstand in een voortuin aan de andere kant van de straat.

De auto miste daarbij op enkele centimeters na een woning. De bestuurder raakte niet gewond. De politie is ter plekke geweest om de bestuurder te laten blazen. De bestuurder bleek niet gedronken te hebben.

Delen.

Over de auteur

Notice: compact(): Undefined variable: limits in /www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 853 Notice: compact(): Undefined variable: groupby in /www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 853

Er kunnen geen reacties geplaatst worden.