Deprecated: Function create_function() is deprecated in /www/wp-content/plugins/revslider/includes/framework/functions-wordpress.class.php on line 258 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /www/wp-content/themes/smart-mag/inc/skins/trendy.php on line 14 “Elke zaterdag hetzelfde liedje bij de hockeyclub”

“Elke zaterdag hetzelfde liedje bij de hockeyclub”

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

“Elke zaterdag hetzelfde liedje bij de hockeyclub. Ze racen door de straat op zoek naar een plek en letten niet op spelende kinderen. En als er geen plek meer is dan zetten we hem toch gewoon op het gras? Want we zijn wel sportief, maar een stukje fietsen of lopen dat doen we niet. De gemeente houdt vol dat er genoeg parkeerplek is. We bellen regelmatig de politie of boa’s, maar die willen ook geen geld verdienen op zaterdag blijkbaar. Een beetje moedeloos worden we ervan , het gras gaat kapot en erger er ontstaan gevaarlijke situaties. Mensen, zouden jullie dit zelf naast je tuin willen hebben? …”


Delen.

Over de auteur

Notice: compact(): Undefined variable: limits in /www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 853 Notice: compact(): Undefined variable: groupby in /www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 853

Er kunnen geen reacties geplaatst worden.