112

Overval op cafetaria in Lopik pas na uur gemeld

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Cafetaria StarSnacks aan de Anna van Burenstraat in Lopik is vrijdagavond overvallen. De overval vond rond 22:15 uur plaats, maar de politie werd pas een uur later gebeld. Daardoor werd opsporingssysteem Burgernet pas om 23:15 uur ingezet. Dit had geen resultaat: de twee verdachten zijn door de politie niet meer aangetroffen.
De twee mannen droegen zwarte sportkleding. Of en hoeveel buit zij hebben gemaakt, is niet bekend. De politie heeft ter plekke onderzoek gedaan. De cafetaria werd na de overval gesloten. Meer informatie is nog niet bekend, maar volgt volgens de politie zaterdag.

Eerder op de avond is ook een horecagelegenheid in Nieuwegein overvallen. De twee daders daar zijn na een half uur door de politie aangehouden.

Delen.

Over de auteur

Fotojournalist en cameraman in Utrecht en omstreken | Werkzaam voor media en bedrijven | Novum Nieuws (ANP)

Er kunnen geen reacties geplaatst worden.