112

Voorbijgangers ontdekken felle schoorsteenbrand aan Poortdijk

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Voorbijgangers hebben dinsdagavond rond 21:00 uur een felle schoorsteenbrand in een woning aan de Poortdijk in IJsselstein ontdekt. Uit de schoorsteen kwam veel rook en er was een sterke brandlucht te ruiken. De ingeseinde brandweer heeft de schoorsteen met behulp van een hoogwerker geveegd. Uit de woningen werden brandende resten gehaald, die door brandweermannen geblust zijn. De brand trok veel bekijks. De hulpdiensten besloten daarom om de straat af te zetten door middel van linten.

Na een half uur was de brand onder controle en kon de brandweer inpakken.

Delen.

Over de auteur

Fotojournalist en cameraman in Utrecht en omstreken | Werkzaam voor media en bedrijven | Novum Nieuws (ANP)

Er kunnen geen reacties geplaatst worden.