Deprecated: Function create_function() is deprecated in /www/wp-content/plugins/revslider/includes/framework/functions-wordpress.class.php on line 258 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /www/wp-content/themes/smart-mag/inc/skins/trendy.php on line 14 Auto rijdt in dichte mist van Noord-IJsseldijk af
donderdag, december 12
112

Auto rijdt in dichte mist van Noord-IJsseldijk af

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Een jongedame is vrijdagavond met de auto van de Noord IJsseldijk afgereden. De vrouw schrok ergens van en raakte daardoor aan de rechterzijde van de weg af. De auto reed een aantal bosjes uit de grond en kwam een meter lager tot stilstand. Dit gebeurde ter hoogte van het IJsselsteinse bos, vlakbij het pannenkoekenrestaurant.

De vrouw raakte gewond aan haar pols en is ter plekke gecontroleerd door ambulancepersoneel.
Ze is uiteindelijk op eigen vervoer naar het ziekenhuis gegaan. Een bergingsbedrijf heeft de auto meegenomen. De auto raakte total loss.

Delen.

Over de auteur

Fotojournalist en cameraman in Utrecht en omstreken | Werkzaam voor media en bedrijven | Novum Nieuws (ANP)

Notice: compact(): Undefined variable: limits in /www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 853 Notice: compact(): Undefined variable: groupby in /www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 853

Er kunnen geen reacties geplaatst worden.