Deprecated: Function create_function() is deprecated in /www/wp-content/plugins/revslider/includes/framework/functions-wordpress.class.php on line 258 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /www/wp-content/themes/smart-mag/inc/skins/trendy.php on line 14 Nachtelijke klikobrand bij IJsseloever
donderdag, december 12
112

Nachtelijke klikobrand bij IJsseloever

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Bij de sportvelden aan de Zomerdijk in IJsselstein is in de nacht van vrijdag op zaterdag een kliko in brand gevlogen. 

De brand werd om 01:20 uur ontdekt door een voorbijganger die zijn hond aan het uitlaten was. De brandende kliko stond op een plek waar jongeren vaak hangen, op het terrein van hockeyvereniging de IJsseloever. 
De opgetrommelde brandweer heeft de brand geblust. Hoe de brand is ontstaan, is niet bekend. Brandstichting wordt niet uitgesloten, maar er wordt geen onderzoek gedaan. De brandlucht was goed te ruiken in de omgeving,

Delen.

Over de auteur

Notice: compact(): Undefined variable: limits in /www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 853 Notice: compact(): Undefined variable: groupby in /www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 853

Er kunnen geen reacties geplaatst worden.