Start aanleg Kasteelpark vandaag begonnen

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Sinds vandaag, maandag 25 september, zijn de -tijdelijke- parkeerplaatsen aan de Kasteellaan afgezet met hekken.

De eerste zichtbare werkzaamheden zijn het verwijderen van de fundering van het voormalig groene kruisgebouw en snoeiwerkzaamheden in het openbaar groen. Hiermee is de voorbereiding afgerond en kan de daadwerkelijke aanleg starten. Afhankelijk van de weersomstandigheden wordt de oplevering van het Kasteelpark verwacht in het voorjaar 2018.

In verband met de werkzaamheden wordt met ingang van 25 september a.s. de tijdelijke parkeervoorziening aan de Kasteellaan opgeheven. Bezitters van een woonwerkvergunning kunnen vanaf dan parkeren op 1 van de andere 3 woon-werklocaties (Podium, Hazenveld of de Parkeerplaats aan het Kronenburgplantsoen).

Afbeeldingen: gemeente IJsselstein


Vroeger stond kleuterschool “Ons Kasteeltje” op de plaats waar nu het Kasteelpark komt. De basisschool is gesloopt in 1997.

Delen.

Over de auteur

Er kunnen geen reacties geplaatst worden.