Deprecated: Function create_function() is deprecated in /www/wp-content/plugins/revslider/includes/framework/functions-wordpress.class.php on line 258 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /www/wp-content/themes/smart-mag/inc/skins/trendy.php on line 14 Dag van de Duurzaamheid IJsselstein

Dag van de Duurzaamheid IJsselstein

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Op vrijdag 6 oktober (16:00-20:00) vieren we de Dag van de Duurzaamheid 2017. Binnen en buiten bij de  Bibliotheek IJsselstein vindt u o.a. een informatiemarkt, inspirerende VIP-bus, gezellige (kinder)workshops en heerlijke hapjes bij de foodtruck. Kijk voor het hele programma op hun website via deze link.

Delen.

Over de auteur

Notice: compact(): Undefined variable: limits in /www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 853 Notice: compact(): Undefined variable: groupby in /www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 853

Er kunnen geen reacties geplaatst worden.