Deprecated: Function create_function() is deprecated in /www/wp-content/plugins/revslider/includes/framework/functions-wordpress.class.php on line 258 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /www/wp-content/themes/smart-mag/inc/skins/trendy.php on line 14 Vuurzee in Lexmond zorgt voor brandlucht in IJsselstein
112

Vuurzee in Lexmond zorgt voor brandlucht in IJsselstein

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Update 23:00: De brandweer gaat inpakken en maken zich gereed om te vertrekken. Het vuur is nog niet uit, maar vormt geen gevaar meer. Het kan nog uren duren voor het vuur eindelijk uit is.

De hele avond is er al een brandlucht te ruiken in IJsselstein. Wij dacht zelf aan buurtgenoten met een flinke vuurkorf, maar het blijkt een flinke brand te zijn in Lexmond. De brandlucht is in een groot deel van de provincie Utrecht te ruiken.

In Lexmond staat een enorme grote hoeveelheid hooi in de fik. De brandweer is sinds vanmiddag 17:20 bezig om het vuur te bestrijden, maar dit lukt amper. Momenteel zijn shovels bezig om het hooi uit elkaar te trekken om het vuur te kunnen doven. Hierbij komt veel rook vrij.

Het kan nog uren duren voor het vuur uit is en daarmee de geuroverlast voorbij is.

Foto’s zijn van Sem van der Wal

Delen.

Over de auteur

Notice: compact(): Undefined variable: limits in /www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 853 Notice: compact(): Undefined variable: groupby in /www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 853

Er kunnen geen reacties geplaatst worden.