Aanstaande zaterdag open dag brandweer Benschop

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Kom op zaterdag 7 oktober van 13:30 tot 16:30  naar de open dag van de gloednieuwe brandweerpost Benschop!

Er zijn drie spectaculaire demonstraties te bezichtigen om 14:00 uur, 15:00 uur en 16:00 uur. Kinderen kunnen een ritje maken met de brandweerauto en drie verschillende spuitspelletjes doen. Ook is er een stand aanwezig van Brandveilig Leven waar je door middel van een virtual-reality bril kunt ervaren hoe het is om in een brandend huis te staan. Durf jij het aan?

Verder is de ladderwagen van IJsselstein aanwezig. Hierin kun je de kazerne en Benschop van bovenaf bekijken. Misschien heb je altijd al eens een vlam in de pan willen blussen. Dat kan! Of wil je juist ervaren hoe het is om in de rook een weg te vinden? Ook dat is mogelijk door middel van de rookcontainer. De VC van Houten en de HV van Linschoten zijn ook aanwezig en ten slotte kun je een kijkje nemen in de mooie nieuwe kazerne.

Tevens is ProRail aanwezig met diverse hulpverlenersvoertuigen.

Meer info over dit evenement? https://goo.gl/Jo2HDL

De Facebookpagina liken van onze helden uit Benschop doe je hier: https://www.facebook.com/BrandweerBenschop/
Adres: Dorp 197A in Benschop (tussen dorpskern en de oude brandweerpost in)

Delen.

Over de auteur

Er kunnen geen reacties geplaatst worden.