112

Achtervolging inbreker door IJsselveld

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

In de jonge nacht van maandag op dinsdag ging een klein wit voertuig er vandoor bij het zien van de politie. Een achtervolging door de wijk IJsselveld volgde. De agenten zagen het witte voertuig het Smaragdhof inrijden en troffen daar de auto in de bosjes aan.

De bestuurder was helaas al uit het voertuig en te voet gevlucht. De agenten zagen de bestuurder nog rennen in de omgeving van de Hitteschild, maar zijn hem daar helaas uit het oog verloren.

Terug bij de auto zagen zij dat er op de bijrijdersstoel een grote kluis lag. Doordat er nog schroeven en pluggen aan zaten, hadden zij al gauw het vermoeden dat deze van diefstal afkomstig was. Dit vermoeden werd alleen maar versterkt doordat er ook nog inbrekerswerktuigen op de achterbank lagen.

De auto is afgetakeld en het onderzoek naar de bestuurder is opgepakt door de recherche.

De kluis bleek eerder die middag weggenomen te zijn bij een woninginbraak. De politie heeft de slachtoffers van de inbraak blij kunnen maken met het bericht dat in ieder geval de gestolen kluis weer is gevonden.

Note van de politie:

Heeft u iets gezien van deze achtervolging of liever nog heeft u de bestuurder van de auto gezien? Laat het ons weten via een privébericht of bel 0900-8844 met referentienummer 2017300515.

Het wordt steeds eerder donker. Wees alert en bel 112 bij een verdachte situatie! Wij willen met uw hulp graag nog meer mensen blij maken met hun teruggevonden spullen en natuurlijk het liefst met verdachten erbij! Helpt u mee?

 

Delen.

Over de auteur

Er kunnen geen reacties geplaatst worden.