Deprecated: Function create_function() is deprecated in /www/wp-content/plugins/revslider/includes/framework/functions-wordpress.class.php on line 258 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /www/wp-content/themes/smart-mag/inc/skins/trendy.php on line 14 Traumahelikopter rukt uit voor bedrijfsongeval aan Handelsweg
112

Traumahelikopter rukt uit voor bedrijfsongeval aan Handelsweg

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Drie ambulances en een traumahelikopter zijn vandaag uitgerukt voor een bedrijfsongeval aan de Handelsweg.

Bij een grondwerkbedrijf kreeg een medewerker bij het lossen van een lading een buis in zijn gezicht. Daarop is direct 112 gebeld en rukte de hulpdiensten uit.

De traumahelikopter heeft enige tijd gezocht boven het gebied naar een geschikte plek om te landen. Dit is uiteindelijk gebeurd bij de rotonde tegenover de Mc Donalds. Een politieauto heeft de artsen daar opgepikt en naar het plaats van het ongeval gebracht.

De gewonde medewerker is met spoed naar het UMC in Utrecht gebracht. Over zijn toestand is niks bekend.
In het AD Utrechts Nieuwsblad doet een woordvoerder van het bedrijf nogal lollig over het hele voorval, zo is te lezen in dit artikel.

Delen.

Over de auteur

Notice: compact(): Undefined variable: limits in /www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 853 Notice: compact(): Undefined variable: groupby in /www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 853

Er kunnen geen reacties geplaatst worden.