Deprecated: Function create_function() is deprecated in /www/wp-content/plugins/revslider/includes/framework/functions-wordpress.class.php on line 258 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /www/wp-content/themes/smart-mag/inc/skins/trendy.php on line 14 Ongeval met ambulance na uitwijk manoeuvre op N210
112

Ongeval met ambulance na uitwijk manoeuvre op N210

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Een ambulance is vrijdagavond beschadigd geraakt op de N210 in IJsselstein, precies tussen de twee Shell tankstations. Het hulpverleningsvoertuig was afkomstig van een melding in Lopik en reed met spoed naar een ander incident.

Op de N210 werd de ambulance per ongeluk afgesneden door een auto. Daardoor moest de ambulance een uitwijk manoeuvre maken en kwam deze vast te zitten in de middenberm die bestaat uit hoge blokken van beton.

Het afsnijden gebeurde volgens de politie per ongeluk. De ambulance is meegenomen door een bergingsbedrijf.

Delen.

Over de auteur

Notice: compact(): Undefined variable: limits in /www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 853 Notice: compact(): Undefined variable: groupby in /www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 853

Er kunnen geen reacties geplaatst worden.