Deprecated: Function create_function() is deprecated in /www/wp-content/plugins/revslider/includes/framework/functions-wordpress.class.php on line 258 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /www/wp-content/themes/smart-mag/inc/skins/trendy.php on line 14 Gewonde bij frontale botsing op N210
112

Gewonde bij frontale botsing op N210

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

In verband met frontale aanrijding is de Weg Der Verenigde Naties (N210) in IJsselstein volledig afgesloten tussen het Nelson Mandelaplein en het Shell-tankstation. Dat heeft de politie bekendgemaakt.

Twee personenauto’s knalden even voor 9.00 uur op elkaar. De brandweer heeft een man uit een van de auto’s bevrijd, die met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis is gebracht. De inzittende van de andere auto is gecontroleerd, maar raakte niet gewond.

Hoe het ongeluk heeft kunnen gebeuren, is niet bekend. De schade aan beide auto’s is groot. De wegafsluiting heeft voor een behoorlijke verkeersdrukte gezorgd.

Delen.

Over de auteur

Notice: compact(): Undefined variable: limits in /www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 853 Notice: compact(): Undefined variable: groupby in /www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 853

Er kunnen geen reacties geplaatst worden.