112

Reconstructie van gewelddadige overval in Opsporing Verzocht

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

IJsselstein – Een reconstructie van een gewelddadige overval op een bedrijf aan de Produktieweg wordt dinsdag 7 november getoond in Opsporing Verzocht. De overval vond plaats op woensdag 3 mei waarna er ook brand werd gesticht in het bedrijf.
Rond 05.00 uur werden twee medewerkers verrast door twee personen met bivakmutsen op. De overvallers bedreigden de medewerkers met een vuurwapen en bonden hen vast. Met buit vertrokken ze in de bedrijfsbus van het bedrijf. Er bleek ook brand gesticht te zijn. Gelukkig konden de medewerkers zelf loskomen en de hulpdiensten inschakelen. Naast geld namen de daders ook een ceremoniële trouwketting mee van één van de slachtoffers die grote emotionele waarde voor haar heeft.

Onderzoek

De recherche startte direct een onderzoek. Zo werd sporenonderzoek en buurtonderzoek verricht, gesproken met getuigen en betrokkenen. Nu wordt de hulp van de kijker ingeroepen. Opsporing Verzocht toont dinsdag 7 november een reconstructie van de overval. De uitzending is te zien om 20.30 uur op NPO1. Woensdag 2 november besteedt Bureau Hengeveld op RTV Utrecht ook aandacht aan deze zaak. Die uitzending is te zien rond 13.30 uur en wordt elk uur herhaald. 

Heeft u informatie over de overval? Neem dan contact op met de recherche in IJsselstein via de opsporingstiplijn 0800-6070 of anoniem via 0800-7000. Online melden kan via onderstaand meldformulier of anoniem via M-online.

Foto: Sem van der Wal

Tekst: politie.nl

Delen.

Over de auteur

Er kunnen geen reacties geplaatst worden.