112

Man zwaargewond bij conflict

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Bij een conflict in een bedrijf aan de Kamerlingh Onneslaan is gisteren een 19-jarige man (woonplaats onbekend) zwaargewond geraakt. De politie hield een 44-jarige man uit Almere aan.

Omstreeks 11.00 uur kreeg de politie en melding dat een medewerker van het bedrijf een slagaderlijke bloeding zou hebben. Agenten en meerdere ambulances gingen naar het bedrijf. Ook werd een traumahelikopter opgeroepen, maar deze werd halverwege de vlucht geannuleerd. Het slachtoffer bleek aanspreekbaar en werd vervoerd naar het ziekenhuis.

De politie stelde direct een onderzoek in en hield een 44-jarige medewerker aan op verdenking van betrokkenheid bij het ontstaan van het letsel. Nader onderzoek moet duidelijk maken wat er precies is voorgevallen.

Tekst: politie.nl en IJsselstein 2.0

Delen.

Over de auteur

Er kunnen geen reacties geplaatst worden.