Deprecated: Function create_function() is deprecated in /www/wp-content/plugins/revslider/includes/framework/functions-wordpress.class.php on line 258 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /www/wp-content/themes/smart-mag/inc/skins/trendy.php on line 14 Verkeerslichten uit: aanrijding tussen auto en scooter
112

Verkeerslichten uit: aanrijding tussen auto en scooter

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Donderavond heeft om 20:20 uur een aanrijding plaatsgevonden tussen een auto en een scooter. De verkeerslichten op kruising Baronieweg en Basiliekpad deden het niet. Toen een auto en scooter de kruising naderden remde beide voertuigen af en dachten elkaar voorrang te geven. Een fractie later dachten beide bestuurders voorrang te krijgen en gaven tegelijkertijd gas, waardoor een aanrijding ontstond.

De scooter raakte hierbij fors beschadigd, de auto liep slechts een deukje op. De jonge bestuurder van de scooter is nagekeken in een ambulance maar hoefde niet mee. Hij kwam er met een pijnlijke arm en gescheurde kleding van af.

Handhavers van de gemeente hebben het verkeer tijdelijk geregeld in afwachting van een monteur. Deze heeft de verkeerslichten gereset waardoor deze het binnen enkele seconden weer deden.

Delen.

Over de auteur

Notice: compact(): Undefined variable: limits in /www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 853 Notice: compact(): Undefined variable: groupby in /www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 853

Er kunnen geen reacties geplaatst worden.