Deprecated: Function create_function() is deprecated in /www/wp-content/plugins/revslider/includes/framework/functions-wordpress.class.php on line 258 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /www/wp-content/themes/smart-mag/inc/skins/trendy.php on line 14 Bezopen Fransman ramt tankstation en vlucht naar IJsselstein
112

Bezopen Fransman ramt tankstation en vlucht naar IJsselstein

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

In de nacht van zondag 19 op maandag 20 november werd een man aangehouden, nadat hij met zijn auto tegen een tankstation langs de A2 in Nieuwegein was gereden.

Vlak na middernacht, rond 00.30 uur, kwam een melding van een auto die met hoge snelheid tegen een tankinstallatie aan was gereden. Voordat de politie arriveerde, was de verdachte gevlucht. De ter plaatse gekomen agenten zochten de omgeving af en troffen hem aan bij de Ellen Keystraat in IJsselstein.

De 23-jarige man werd aangehouden en onderworpen aan een blaastest, waaruit bleek dat hij onder invloed was van alcohol. Hij werd meegenomen naar het politiebureau, waar hij nader verhoord zal worden. De verdachte bleef ongedeerd.

Bron: politie.nl

Foto’s: Sem van der Wal

Delen.

Over de auteur

Notice: compact(): Undefined variable: limits in /www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 853 Notice: compact(): Undefined variable: groupby in /www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 853

Er kunnen geen reacties geplaatst worden.