112

Binnen 12 uur tijd twee auto’s te water op de N210

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Op de N210 bij Lopik is vrijdag aan het einde van de ochtend een auto te water geraakt. De auto kwam op de kop in een sloot terecht. Het ongeluk gebeurde in een bocht vlak voorbij het BP tankstation, waar het momenteel door winters weer spekglad is. De bestuurder kon snel uit zijn auto komen en werd opgevangen in het tankstation. Ambulancepersoneel heeft zich over de jongen ontfermd.

De politie sloot de N210 tijdelijk af. Verkeer in de richting van IJsselstein kon via het fietspad passeren. Door het ongeluk ontstaat file. De auto raakte zwaar beschadigd en wordt door een bergingsbedrijf uit de sloot gehaald.

Afgelopen nacht ging het ook al op dezelfde N210 mis. Een auto kwam rond 01:30 uur in een sloot terecht langs de M.A. Reinaldaweg. De bestuurder wist zelf uit de auto te komen en raakte niet gewond. Omdat de auto te zwaar is geworden door het water, moest daarvoor een speciale takelwagen komen. De politie zette één rijstrook af. Hoe het ongeluk kon gebeuren, is niet bekend. De auto kan waarschijnlijk als total loss beschouwd worden door de hoeveelheid waterschade.

Delen.

Over de auteur

Er kunnen geen reacties geplaatst worden.