Deprecated: Function create_function() is deprecated in /www/wp-content/plugins/revslider/includes/framework/functions-wordpress.class.php on line 258 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /www/wp-content/themes/smart-mag/inc/skins/trendy.php on line 14 Scooterrijder met spoed naar ziekenhuis na aanrijding
112

Scooterrijder met spoed naar ziekenhuis na aanrijding

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Op de kruising van de Baronieweg en de Boerhaaveweg in IJsselstein is vrijdagavond een man gewond geraakt. De man reed op een scooter en kwam door onbekende oorzaak in botsing met een auto. De man raakte flink gewond en is met spoed naar het ziekenhuis overgebracht. De scooter zelf raakte zwaar beschadigd. De politie zette een deel van het kruispunt af en zoekt uit hoe het ongeluk kon gebeuren.

Delen.

Over de auteur

Fotojournalist en cameraman in Utrecht en omstreken | Werkzaam voor media en bedrijven | Novum Nieuws (ANP)

Notice: compact(): Undefined variable: limits in /www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 853 Notice: compact(): Undefined variable: groupby in /www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 853

Er kunnen geen reacties geplaatst worden.