Deprecated: Function create_function() is deprecated in /www/wp-content/plugins/revslider/includes/framework/functions-wordpress.class.php on line 258 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /www/wp-content/themes/smart-mag/inc/skins/trendy.php on line 14 Drie auto’s betrokken bij kop-staartbotsing op N210
112

Drie auto’s betrokken bij kop-staartbotsing op N210

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Vanavond zijn op de N210 in IJsselstein drie voertuigen op elkaar gebotst.

In de richting uit Nieuwegein stond een auto te wachten voor het rode stoplicht om de A2 op te rijden. Achter deze auto klapte twee voertuigen op elkaar waardoor de auto die al stilstond ook werd geraakt. Twee voertuigen raakte hierdoor zo zwaar beschadigd dat deze meegenomen moesten worden door een berger.

Een ambulance kwam ter plaatse om alle inzittenden na te kijken, niemand hoefde gelukkig mee naar het ziekenhuis.

Delen.

Over de auteur

Notice: compact(): Undefined variable: limits in /www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 853 Notice: compact(): Undefined variable: groupby in /www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 853

Er kunnen geen reacties geplaatst worden.