Deprecated: Function create_function() is deprecated in /www/wp-content/plugins/revslider/includes/framework/functions-wordpress.class.php on line 258 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /www/wp-content/themes/smart-mag/inc/skins/trendy.php on line 14 Vrouw in scootmobiel ernstig gewond na ongeval op Tuinensingel. Traumaheli landt op Podiumterrein.
112

Vrouw in scootmobiel ernstig gewond na ongeval op Tuinensingel. Traumaheli landt op Podiumterrein.

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Een oudere vrouw is vanmorgen zwaargewond geraakt na een aanrijding met een auto.

Hoe de auto en de scootmobiel in aanraking kwamen met elkaar is onbekend. Wel staat vast dat de aanrijding met een lage snelheid gebeurde op de kruising Tuinensingel en Hendrik Copijnstraat. De vrouw kwam zeer ongelukkig terecht en heeft zwaar letsel opgelopen. Een trauma-team werd met spoed ingevlogen en de helikopter lande op het Podiumterrein, vlakbij het ongeval.

De vrouw is met spoed vervoerd naar het ziekenhuis. De politie doet onderzoek. De Tuinensingel is hierdoor afgesloten voor het verkeer.

Delen.

Over de auteur

Notice: compact(): Undefined variable: limits in /www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 853 Notice: compact(): Undefined variable: groupby in /www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 853

Er kunnen geen reacties geplaatst worden.