112

Oud & Nieuw in IJsselstein

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Volg hier Oud & Nieuw in IJsselstein op de voet. Nieuwe gebeurtenissen zullen wij hier plaatsen. Heb je zelf een mooie foto of nieuws? Laat het weten in de reactie of stuur ons een bericht via Facebook!

1 januari 2018 14:49
Na de jaarwisseling zijn er gelukkig weinig incidenten geweest, maar elke is er één teveel. Er zijn twee woninginbraken geweest, waarvan één aan de Duitslandstraat. Daar is een ruit van een woning vernield en zat de politie de daders op de hielen. Deze zijn helaas niet meer gepakt.

Onrustig rondom de Televisiebaan
Rondom de Televisiebaan is het nog wel een tijdje onrustig geweest. De jeugd daar trok door de wijk met vuurwerk. Telkens wanneer de politie arriveerde hielden zij zich gedeisd, zodra de politie weer weg was waren er soms harde knallen te horen.

Burgemeester
Ook dit jaar ging burgemeester Patrick van Domburg mee op pad met de politie.

1 januari 2018 00:00
Gelukkig Nieuwjaar!

31 december 2017 23:27

Rondom de Televisiebaan zijn vernielingen aangericht. Er is een brievenbus opgeblazen en een bushalte vernield.

Een bushalte aan de Europalaan bleef ook niet gespaard.

31 december 2017 21:00
WhatsApp storing is voorbij. De politie geeft aan dat de WhatsApp-actie is begonnen in IJsselstein.

31 december 2017 20:25
Politie IJsselstein laat per SMS weten dat de WhatsApp actie momenteel stil ligt door een grote storing bij WhatsApp. Zodra deze is opgelost gaat de actie van start.

31 december 2017 20:00
Het NOS Journaal van 20:00 besteed aandacht aan de WhatsApp Politie-groep in IJsselstein.
Link naar het artikel.
Link naar de betreffende uitzending.

31 december 2017 18:50
In de buurt van een brandweerman ontploft een stevig stuk vuurwerk. De brandweerman schrikt en wilt er geen aandacht aan besteden, maar wilt toch verhaal gaan halen bij de veroorzakers. Deze zien we in de verte weglopen. Op het Basiliekpad, voor de deur van de Albert Heijn, oogt het chaotisch, jongeren bestoken elkaar met vuurwerk.

31 december 2017 18:36
Brandweer gaat met spoed naar een gebouwbrand op het Podiumterrein. Het rookt er flink en er is een stevige brandlucht te ruiken. Vermoedelijk is er vuurwerk tegen de muur van een leegstaand pand geplaatst waardoor een deel van de gevel is weggeblazen en er brand is ontstaan in de buitenmuur. Door snel ingrijpen van de brandweer is een fikse gebouwbrand voorkomen.
Meer hierover onder deze link.

31 december 2017 14:07
Gebouwbrand aan de Griekenland weg. Er is een korte maar felle brand ontstaan in een keuken. De politie probeert de brand te blussen met een kleine brandblusser maar dit lukt niet. Brandweer arriveert korte tijd later en weet de brand te blussen.

31 december 2017 12:32
Brandweer rukt uit voor een buitenbrand vlakbij de Lanceerplaats. Een holle boom staat na te roken. Vermoedelijk is er vuurwerk in de boom gedaan.

Lanceerplaats: brandweer komt aan voor een rokende boom.

31 december 2017 12:09
Brandweer gaat zonder spoed voor een buitenbrand aan het Journaalpad. Vermoedelijk heeft iets in brand gestaan door vuurwerk.

Delen.

Over de auteur

Er kunnen geen reacties geplaatst worden.