Deprecated: Function create_function() is deprecated in /www/wp-content/plugins/revslider/includes/framework/functions-wordpress.class.php on line 258 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /www/wp-content/themes/smart-mag/inc/skins/trendy.php on line 14 Auto uitgebrand bij autobedrijf aan Lagedijk-Noord
112

Auto uitgebrand bij autobedrijf aan Lagedijk-Noord

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Een auto die voor het pand van AutoServiceCenter IJsselstein aan de Lagedijk-Noord geparkeerd stond, is zaterdagavond laat uitgebrand. De brand werd rond half twaalf ontdekt. Toen de brandweer ter plaatse kwam sloegen de vlammen uit de auto en kwam er veel rook vrij. Tijdens de bluswerkzaamheden kwamen er elektrische vonken van de auto af. De auto raakte zwaar beschadigd en is rijp voor de sloop. Hoe de brand kon ontstaan, is niet bekend. De brandweer wist omliggende panden en auto’s te behouden.

Delen.

Over de auteur

Notice: compact(): Undefined variable: limits in /www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 853 Notice: compact(): Undefined variable: groupby in /www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 853

Er kunnen geen reacties geplaatst worden.