Deprecated: Function create_function() is deprecated in /www/wp-content/plugins/revslider/includes/framework/functions-wordpress.class.php on line 258 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /www/wp-content/themes/smart-mag/inc/skins/trendy.php on line 14 Overval op Jumbo Clinckhoeff, onderzoek woning aan Ruimtevaartbaan/Lanceerplaats
112

Overval op Jumbo Clinckhoeff, onderzoek woning aan Ruimtevaartbaan/Lanceerplaats

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Vanmorgen hebben twee jongens van een jaar of 15 een overval gepleegd op de kiosk van de Jumbo in winkelcentrum de Clinckhoeff.

De jongens hebben de overval gepleegd met messen en zijn na hun daad gevlucht in onbekende richting. Momenteel is de politie in grote getallen op zoek naar het duo. De politie helikopter zoekt al een tijdje mee boven de wijk IJsselveld. Of de daders iets hebben buit gemaakt is onbekend.

De jongens zijn rond de 15 jaar, beiden hebben een Indonesische uiterlijk, één van de jongens draagt een opvallende jas in 3 kleuren, heeft een rond gezicht en stijl haar.

Momenteel voert de politie onderzoek uit in een woning aan de Ruimtevaartbaan / Lanceerplaats. Voor een woning is veel politie aanwezig. Mogelijk dat de daders hier naartoe zijn gevlucht.

Later meer.

Foto’s zijn van Sem van der Wal

Delen.

Over de auteur

Notice: compact(): Undefined variable: limits in /www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 853 Notice: compact(): Undefined variable: groupby in /www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 853

Er kunnen geen reacties geplaatst worden.