Deprecated: Function create_function() is deprecated in /www/wp-content/plugins/revslider/includes/framework/functions-wordpress.class.php on line 258 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /www/wp-content/themes/smart-mag/inc/skins/trendy.php on line 14 Man gewond na val aan Utrechtseweg
112

Man gewond na val aan Utrechtseweg

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Aanpassing: een bewoner van de Utrechtseweg is gevallen. Bij het ongeval waren geen medewerkers betrokken van één van de bedrijven die renovatie werkzaamheden uitvoert.

Bij een woning aan de Utrechtseweg in IJsselstein is dinsdagochtend een man van een trap gevallen. Het ongeluk vond rond 09:00 uur plaats. De man, die bij de woning aan het werk was, raakte daarbij gewond aan zijn rug. Hij is door ambulancepersoneel naar het ziekenhuis overgebracht.

Een traumahelikopter was opgeroepen, maar kon halverwege omkeren. Hoe het ongeluk kon gebeuren, is niet bekend.

Delen.

Over de auteur

Fotojournalist en cameraman in Utrecht en omstreken | Werkzaam voor media en bedrijven | Novum Nieuws (ANP)

Notice: compact(): Undefined variable: limits in /www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 853 Notice: compact(): Undefined variable: groupby in /www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 853

Er kunnen geen reacties geplaatst worden.