Deprecated: Function create_function() is deprecated in /www/wp-content/plugins/revslider/includes/framework/functions-wordpress.class.php on line 258 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /www/wp-content/themes/smart-mag/inc/skins/trendy.php on line 14 Brandweer forceert deur bij vlam in de pan aan de Vondellaan
112

Brandweer forceert deur bij vlam in de pan aan de Vondellaan

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

In een woning op de eerste verdieping van een appartementencomplex aan de Vondellaan in IJsselstein leek een brand te zijn ontstaan. De brandweer werd rond 21:00 uur gewaarschuwd, nadat een rookmelder afging. Eenmaal ter plekke moesten de brandweerlieden de deur van de woning forceren om naar binnen te gaan. Bij binnenkomst bleek er geen brand te zijn, maar was de bewoner een pan vergeten die nog op het vuur stond. Hierdoor stond de woning vol rook.

De brandweer heeft de woning geventileerd. De schade valt gelukkig mee.

Delen.

Over de auteur

Fotojournalist en cameraman in Utrecht en omstreken | Werkzaam voor media en bedrijven | Novum Nieuws (ANP)

Notice: compact(): Undefined variable: limits in /www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 853 Notice: compact(): Undefined variable: groupby in /www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 853

Er kunnen geen reacties geplaatst worden.