zaterdag, september 19
112

Scootmobiel en auto botsen op Touwlaan, één gewonde

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Dinsdagochtend zijn om 10:15 een auto en een scootmobiel in botsing gekomen op de kruising van de  Touwlaan en de Kasteellaan.

Een oudere dame op de scootmobiel is hierbij zo ongelukkig ten geval gekomen, waardoor zij een behoorlijke hoofdwond heeft opgelopen. Omstanders hebben direct eerste hulp verleend in afwachting van de hulpdiensten. De vrouw was nog bij kennis en is meegenomen naar het ziekenhuis. Hoewel de exacte aanleiding van het ongeluk ons niet bekend is, lijkt het op een voorrangsfout.

Dit is al de tweede aanrijding in een week tijd op dezelfde kruising. Sinds de reconstructie van de Touwlaan in 2016 zijn er al diverse ongelukken gebeurd op de twee kruisingen van de Touwlaan, die juist veiliger had moeten worden. Omstanders spraken overduidelijk hun ongenoegen uit over de huidige situatie op de Touwlaan.

Delen.

Over de auteur

Er kunnen geen reacties geplaatst worden.