Deprecated: Function create_function() is deprecated in /www/wp-content/plugins/revslider/includes/framework/functions-wordpress.class.php on line 258 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /www/wp-content/themes/smart-mag/inc/skins/trendy.php on line 14 Jongen gaat op dak staan, arrestatieteam rukt uit
112

Jongen gaat op dak staan, arrestatieteam rukt uit

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Vanmorgen is om onduidelijke reden een jongen op het dak gaan staan van een appartementencomplex aan de Kasteellaan. Het lukte de politie in eerste instantie niet om hem er vanaf te krijgen. Bij benadering ging de jongen steeds verder het dak op.

Een ladderwagen van de brandweer en een ambulance stonden uit voorzorg paraat. De politie kreeg ondersteuning van eenheden uit Nieuwegein en Woerden vanwege de ruime omzetting.
Ook een onderhandelaar van de politie en de Dienst Speciale Interventies waren aanwezig aan de Kasteellaan.

Nog voordat het arrestatieteam in actie kon komen is de jongen veilig van het dak gekomen en geboeid afgevoerd door de politie. Kort daarna zijn de afzetting opgeheven en zijn de hulpdiensten vertrokken.

Delen.

Over de auteur

Notice: compact(): Undefined variable: limits in /www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 853 Notice: compact(): Undefined variable: groupby in /www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 853

Er kunnen geen reacties geplaatst worden.