Deprecated: Function create_function() is deprecated in /www/wp-content/plugins/revslider/includes/framework/functions-wordpress.class.php on line 258 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /www/wp-content/themes/smart-mag/inc/skins/trendy.php on line 14 Korte snelheidscontrole op racebaan Noord-IJsseldijk
112

Korte snelheidscontrole op racebaan Noord-IJsseldijk

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

De politie heeft naar aanleiding van verschillende klachten een korte snelheidscontrole gehouden op de Noord-IJsseldijk. De snelheid van twee snelheidsduivels waren niet mals: een voertuig werd gepakt met 95 km op de teller, een ander met 82 km. De toegestane snelheid is 60 km per uur.

Volgens de website van het Openbaar Ministerie zal een Officier van Justitie een boetebedrag bepalen voor de snelheid van 95 km per uur. De betrapte automobilist van 82 km per uur krijgt een boete van € 167.

Delen.

Over de auteur

Notice: compact(): Undefined variable: limits in /www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 853 Notice: compact(): Undefined variable: groupby in /www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 853

Er kunnen geen reacties geplaatst worden.